FŐOLDAL INGYENESEN LETÖLTHETŐ MARKETING BLOG ÚJDONSÁG KÉZZEL FOGHATÓ
e-mail megjegyzése


ÜDVÖZÖLLEK!

Ha szeretnél továbbra is kapcsolatban lenni velem, akkor látogasd meg az új honlapomat, amely kifejezetten értékesítőknek nyújt tanácsokat

Akár a kommunikáció terén, vagy eladástechnikában, hideghívásban van szükséged segítségre, ott megkapod! :)

www.profiertekesites.hu


Baráti üdvözlettel:Kreutz Zsolt
értékesítési tréner
Sales Control, alapító

Nagy ötlet volt, számomra az eddigi leghatékonyabb marketing tanfolyam, mert minden héten ráirányította a figyelmemet egy-egy területre, amit volt is idő alkalmazni, csiszolni.

Türmer Béla
Spidan Autó Kft.
www.spidan.huNagyjából 40 éve foglalkozom értékesítéssel, ezért amikor elküldted nekem a SIKERESKEDELEM 1. leckéjét, majdnem elraktam a Willtord fájlba - anélkül, hogy elolvastam volna. De aztán arra gondoltam, hogy néhány percet eltölthetek azzal, hogy átnézem. Nagyon érdekesnek találtam, és ettől kezdve MINDEN leckét lelkiismeretesen végigolvastam, és meggyőződéssel állítom, hogy jól tettem. Természetesen nem mondom, hogy 40 éves gyakorlattal a hátam mögött a leckék minden sora az újdonság erejével hatott rám, de bőségesen találtam a sorozatban számomra ismeretlen elemeket, és a korábbi tudásomat sem ártott átismételnem, felfrissítenem. Ezért aztán nagyon hasznosnak találtam a sorozatot, és örülök, hogy módom volt részt venni benne.

Molnár György
Welcome to Hungaria Kft.
welcometohungaria.huNem kevés tapasztalattal és gyakorlattal a hátam mögött iratkoztam fel, és csináltam végig Kreutz Zsolttal az egyéves SIKERESKEDELEM online tréninget. Nem volt nehéz dolgom, hiszen csak olvasnom és alkalmaznom kellett a heti rendszerességgel küldött leckék anyagát.
Nagyon sokat tanultam belőle. Volt, amit már korábban, ösztönösen is úgy csináltam, ahogy leírta (és ez kimondottan jó érzéssel töltött el, hogy lám nem vagyok én annyira elveszett ember!), de a legtöbb információ és módszer új volt számomra. Ezeket beépítettem a munkámba és érzékelhetően javult a hatékonyságom.

Frank Ferenc
KERA BT.
www.kera.hu

A KFT-MARKETING oldal üzemeltetője a Willtord Magyarország Kft. info@kftmarketing.hu